Odine Solutions Teknoloji Ticaret ve Sanayi A.Ş. (ODINE), 10 Haziran 2024 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, Libya Uluslararası Telekom Şirketi (LITC) ile yeni bir iş birliği anlaşması imzaladığını duyurdu.

Pera Yatırım Holding %600 Bedelsiz Sermaye Artışı İçin Başvurdu Pera Yatırım Holding %600 Bedelsiz Sermaye Artışı İçin Başvurdu

Ses Ağlarının Dönüştürülmesi İçin İş Birliği

Odine Solutions, Libya Uluslararası Telekom Şirketi (LITC) ile 10 Haziran 2024 tarihinde ses ağlarının dönüştürülmesi üzerine bir iş birliği anlaşması imzaladı. LITC, Libya Posta ve Telekomünikasyon ve Bilgi Teknolojileri Holding Şirketi’nin bir yan kuruluşu olarak faaliyet gösteriyor.

Projenin Detayları ve Hedefleri

Anlaşma kapsamında, Odine Solutions’ın bulut altyapısında kurulu yazılımı kullanılarak LITC’nin ses ağlarının yönetimi gerçekleştirilecek. Bu proje ile LITC’nin bölgesel toptan telekomünikasyon pazarında güçlü bir konuma ulaşması ve müşterilerine yüksek kaliteli, uygun fiyatlı hizmetler sunma kapasitesinin artırılması hedefleniyor.

Sözleşme Süresi ve Bedeli

Sözleşme süresi 3 yıl olarak belirlenmiş olup, süre sonunda 1 yıllık otomatik uzatma maddesi bulunuyor 3 yıllık dönemin sözleşme bedeli ise 971.711 Amerikan Doları olarak açıklandı.