Lila Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş. (LILAK), Borsa İstanbul'daki ilk işlem gününde dikkatleri üzerine çekti. Şirketin hisseleri, işlem gününe tavan fiyattan başladı fakat kısa süre sonra artan satış baskısıyla devre kesici mekanizması devreye girdi.

Altınay Savunma rekor ilgi ile halka arzını tamamladı! Altınay Savunma rekor ilgi ile halka arzını tamamladı!

İşlemlere Yeniden Başlama ve Güçlü Alımlar

Devre kesici sonrasında, Lila Kağıt hisseleri, halka arz fiyatına kadar geriledi. Ancak, işlemler yeniden başladığında alımların güçlenmesiyle hisseler toparlanma gösterdi. Saat 11.18 itibarıyla, hisse yeniden tavan fiyatından işlem görmeye başladı.

Piyasa Dinamikleri ve Hisselerdeki Güncel Durum

İşlem hacmi, gün içinde 2.2 milyar TL'ye ulaştı. En çok alım yapan kurum 1.9 milyon lot ile İş Yatırım olurken, en fazla satış yapan kurum ise 2,1 milyon lot ile OYAK Yatırım olarak kaydedildi. Lila Kağıt'ın hisselerinde saat 11.18 itibarıyla tavanda bekleyen 7.6 milyon lotluk bir birikim bulunuyor.

İlerleyen Saatler İçin Beklentiler

Piyasa gözlemcileri ve yatırımcılar, Lila Kağıt hisselerinin gün içindeki performansını yakından takip ediyor. İlk işlem günündeki bu hareketlilik, şirketin Borsa İstanbul'daki serüveninin ne yönde ilerleyeceği hakkında önemli ipuçları sunuyor.