3 gün önce TASLAK HALKA ARZ

Empa Elektronik, 2024'te halka arz ile 37.298.000 lot hisse senedini yatırımcılara sunacak.

1 hafta önce HALKA ARZ

Trakya Türklerinin gururu DCT TRADING, Levent Sadık Ahmet liderliğinde SPK'dan halka arz onayı aldı. Şirket, tarımsal emtia ticaretinde global pazarlarda güçlü bir oyuncu olarak dikkat çekiyor.

1 hafta önce ŞİRKET HABERLERİ

Forte Bilgi İletişim Teknolojileri, 2023 yılı karının dağıtılması ve diğer önemli konulara ilişkin kararların tescil edildiğini duyurdu.

1 hafta önce GÜNDEM

İş Yatırım, Enerjisa (ENJSA) hisseleri için hedef fiyatını 97,12 TL’ye yükselterek, "al" tavsiyesi verdi ve %44,30 prim potansiyeli öngördü.

1 hafta önce ŞİRKET HABERLERİ

Hareket Proje Taşımacılığı, 2023 yılı karının dağıtılmamasına ve diğer önemli konulara ilişkin kararların tescil edildiğini duyurdu.

1 hafta önce TASLAK HALKA ARZ

Ata Turizm, 280 milyon lot hisse ile halka arz sürecini başlattı. Fonlar, taşınmaz alımları, renovasyonlar ve kapasite artırımları için kullanılacak.

1 hafta önce ŞİRKET HABERLERİ

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları, ilk Eurobond ihracını büyük başarıyla tamamladı. Planlanan 500 milyon dolarlık ihraç, 2 milyar dolarlık talep ile 750 milyon dolara ulaştı.

1 hafta önce ŞİRKET HABERLERİ

Şişecam, 15 Temmuz'da Hollanda'da Pivdenna BV adlı yeni şirketini kurdu. Bu adım, Ukrayna'daki iştirakinin yeniden yapılandırılması ve Avrupa pazarında güçlenme stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

2 hafta önce HALKA ARZ

Küçük yatırımcılar borsadan kaçıyor! Halka arzların azalması ve getirilerin düşmesiyle, Borsa İstanbul'da milyoner sayısı hızla artıyor.

2 hafta önce TASLAK HALKA ARZ

FLO Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş., halka arz sürecine başladı. Sermaye artırımı ve ortak satışı ile toplam 87.157.894 lot hisse satılacak.